mammas dag <3

 Idag är det Mors dag och det uppmärksammas såklart här!! :)

Tusen kramar till mamma! Hoppas du mår extra bra idag och att ni hittar på nåt fint eller äter nåt gott idag :)

Bilden ovan är från Brunchen på Westin Hotel här i Shanghai i Januari i år, på tal om att äta gott!!!!!


Massa massa kramar till dig, mormor, också!! Oj jag saknar dig och hör om allt du får vara med om. Fantastiskt att du är sådan fräsching trots allt!!

Jag har många idoler men idag är det ni två som är de största :)

Ps. Alla andra får också kram!

 xx


ALOHA!

 Haha ja här sitter jag med min bästis i bikini och hawaii-blommor haha!

Imorgon arrar jag, Ulrika och Beckham ett "Summer Party” här på en av barerna! Jag ska gå fullt ut hade jag tänkt!! Hahaha så roligt, och älska bilden haha :p

 


Ere nå kul party på g i Sthlm snart? Eller vill ni att vi drar ihop ett där borta också?

 


xxx

^


Shanghai - StockholmJag fick för mig att kolla flygbiljetter hem nu..det är ju faktiskt dags snart(!!!!). Det här var väl kanske inte direkt vad jag tänkt mig i prisnivå.. och nej, jag fyllde inte i ”Business class”. Mamma, Pappa- vill ni sponsra? ;)

^

real fake

Tog Adam, Vincent och mamma Helena till 'fakemarknaden' på Nanjing Lu igår!


Köpte äntligen väskan (Kath Kidston) jag länge kollat på, har aldrig sett den där tills för ett tag sen. Alla väskor är i sånt där slags ”galon-material” och i såå fina färger och mönster. Hittade den här i Peking men köpte den aldrig då jag tyckte att jag inte fick ned priset tillräckligt. Sen har jag ångrat mig sen dess haha, så igår fick jag den för 55Y (lite hjälp av Jonas fick jag också!) Känner mig supernöjd!

Så införskaffade jag även mitt livs första par röda Converse! Tycker de är balla, classic! ;)Mitt mål är sedan mitt senaste besök på fakemarket att aldrig handla Converse för mer än 50Y nu, men igår var det omöjligt att få ned det under 60 och det fick banne mig vara ok. En tia spelar ju faktiskt ingen roll, men man blir liksom blind för vad det är man sysslar med när man står där och snackar en femma eller tia mer eller mindre i pris :)

  ^


Shanghaiginger

http://www.mittensrike.se/lankar/


Mittensrike.se kontaktade mig för ett tag sedan och nu finns jag länkad till på deras hemsida! :D Spana in! En ruskigt bra hemsida där du kan hitta i stort sett allt om Kina!! Man kan sitta i timmar och bara läsa, finns så många roliga blogginlägg värda att läsa. Om ni tycker det är kul att höra om livet här i Kina (vilket ni som läser här antagligen gör) så måste ni gå in och kika!

Superfin hemsida och jag är så glad att ni kontaktade mig! Hoppas jag får tid att skriva för er också, som ni önskade :) Vore riktigt kul!!
^

kl.06.00 på the bund

 

 En ruskigt skoj kväll tillsammans med Adam och Vincent avslutades på The Bund, a.k.a. Kajjen, i soluppgången tillsammans med alla gamla kineser som utövar sin morgongympa, stretching eller flyger drake! :D hahahahah oj oj vad vi skrattade, hela kvällen och morgonen :D


 ^


vår i Shanghai, 33°C i Shanghai

 


Solen är framme i stort sett varje dag nu för tiden, vilket även hos kineserna betyder att paraplyet åker fram. :)

 ^


Finbesök!

Idag har Shanghai fått finbesök! Lillebror Tillman är här nu!! Haha, Adam kom till Shanghai idag och vi hoppas att han inte är alltför jetlaggad utan vill hänga med oss ikväll! :D
Så fick jag även en annan fin överraskning igår, Vincent kommer också! Haha, så imorgon kommer Vincent hit! Hur kul som helst. Och som han skrev till mig igår: ”Det är ju galet att vi inte har setts på typ hur många år som helst och sen när vi väl gr det så är det ett halvt jordklot bort!" Haha :D

Nu ska vi ut på en liten promenad och köpa på oss lite frukt, choklad och cola!! :)


Kramar!

Var för övrigt inte klar med mitt fina kompis&fest-inlägg nedan men internet dog. Mer kommer. Likaså ska Peking-bilder komma upp snarast :D (thailand med..heheh.. 没有时间!!!finns inte tid!!!)Älskar den här bilden. Fantastiskt vacker tjej som gick förbi när vi satt på Fudan-gräset. T.om. hennes sätt att för sig på var vackert. Vackert.


Me and Malin

 My, my.. what good looking girls we really are. Blog blog blog. This is hard. blog. I’m Aoileann, the dumb Irish to the left, and Malin just let me write on her blog. fun.

 

Bye bye :)


Tonight’s gonna be a good night

&q

 Heej hej!

 


Okej jag har varit ute och stojjat en del sista tiden då det har varit provresultat som firats, födelsedagar som firats och basketlag som firats!


Efter en kväll ut har man ton av snygga(?) bilder haha. Vissa är faktiskt någorlunda fina, så tänkte visa er lite bilder på mina roliga, snälla, snygga vänner jag hänger med! Dock märker jag alltid i efterhand att jag lyckats få med mig själv på typ..många..av bilderna haha :D Det får ni stå ut med ;)

 

 

Haha, här är jag och Aoileann (Irland) med vår för den kvällen nyfunne tyske vän! Jag kallar honom Burrito. Ruskigt kul kille. Vi var ett helt gäng på Helens först, men så slutade det med att bara vi tre drog ut själva och vi hade såå roligt sen haha galet många skratt den kvällen :D Taxiresan in till stan e typ alltid något av det roligaste också, snacka halvdan kinesiska med 师傅 / shifu / chauffören och lyssna på musik högt (ofta kinesisk då det är svårt att finna amerikansk radio verkar det som hahah).Vi två älskar att dansa! Haha ibland bestämmer vi oss rätt impulsivt för att gå ut, så åker vi direkt till stället, inget för eller så och ba dansar till inpå småtimmarna haha :)
Fredag på Helens och kamerans "fish-eye-effekt” gick på högvarv hahah! Överst: jag och U med vår granne Kaili (Österrike), hon bor i rummet bredvid oss på dorm. Ulrika sprang ner till shoppen o handla glass åt oss tre för att föra med annat än dryck för en gångs skull! Perfekt!

Underst: Jag och Erik. Halv-amerikan halv-norsk!

 

uot;>

Sedan drog vi vidare till klubben Park97. Gick dit för första gången för ett par veckor sedan, tycker verkligen om det! Där blir det alltid kul! Gratis inträde, drinkar kostar 55, vilket är typ ”medeldyrt” för att vara kina.

Där träffade vi några norrmän från Oslo som vi stött på kvällen innan! Vidar, Torbjörn och Henrik :D

Över: jag och Vidar haha, återigen <3 fisheye!

Under: Jag och Henrik, haha ingen annan ville dra vidare så vi stack till M2 efter och blev kompisar med bartenderna och så hittade vi den här lappen som visst var jätterolig för sen var den med på varenda bild haha!

Sen var det lördag och födelsedagskalas!! Yokia (USA) fyllde 30 och hade hyrt ett rum, Shark Room, på Park97 (jag vet, vi drog dit igen!). Där inne är detett stort akvarium på ena väggen med hajar! Yokia var såå vacker den här kvällen. Hon hade sagt till alla att det var tema ”sexy in black”, så bar hon denna snygga partyblåsa! :DJag och Saloni (Indien)! Kolla hennes hår! Runt mig! haha! Superlångt, och superfint!! Ofta är ju långt hår sådär riktigt... trött! Men hennes är som taget ur en shampo-reklam :D
<3


 


Idag är en mycket kärleksfylld dag!!


Det är pappas och mammas bröllopsdag! <3

Känner mig såå lycklig idag, har bara tänkt på glada saker haha, kan inte sluta tänka på den 8e maj 2004.
En av de roligaste dagarna i mitt liv, en helt fantastisk upplevelse, att få vara med på sina pärons bröllop och faktiskt minnas det då man var 14 år!! TACK för att ni inte gifte er tidigare haha :D

Inte klokt att det gått 7 år.. känns så nyligen vi sprang runt o stressa till frisör, drog till fotograf, till Mika, till taxi, till Stadshuset, ut från Stadshuset ett par minuter senare, till båten, till restaurangen och därpå dans inpå småtimmarna med liveband och 50 superglada släktingar + vänner. Det var så otroligt roligt och jag är så glad för er skull och för att ni fann varandra för typ 25 år sedan.. Åh :D Hoppas man själv kommer ha ett lika bra förhållande och få så snygga brudar till döttrar. Haa ;D


Saknar er så mycket, tur i alla fall att internet finns :)

 

 

DETTA SKA FIRAS HÄR PÅ BLOGGEN!!! haha :D<3 <3 <3 <3 <3

5 hjärtan för oss 5

 ^


beslut var det ja..


北京Hej!! Mamma verkade inte klara sig mycket längre utan lite Peking här på bloggen så jag ger er ett litet smakprov! :D Nu måste jag skynda till skolan! Mer kommer sen, lovar!

Kramar

RSS 2.0