fotografi.

Jag var på fotografiska museet idag. Mycket inspirerande kort sagt!


~


life is beautiful?
När jag och U var på Café Mocco igår. Hängde en fin tavla på väggen. Oh gillar den i massor. Men nu gillar jag nästan mer mitt "collage" av bilden jag tog på tavlan! :) eller?

 

Ulrika var ful igår så det här är enda bilden jag lägger upp på henne.. ;)
Efter Mocco såg vi jimmy jansson i publiken i kungsan! fatta!! xD

 Och så fick vi Polly, gratis polly i konstiga smaker.

Förresten så hade jag den 15 juni 2010 rekord i antal besökare! Hurra! Exakt hur många förblir min ensak ;) 

~


living is easy with eyes closed. you don't know what you got till you're missing it a lot.
YES! Lyckades just rätta till det major problem jag haft länge på bloggen- tycker att texten har varit för långt åt höger- ville ha den mer centrerad, och nu har jag just löst det så nu är mellanrummet mellan meny och inlägg inte lika stort! Precis som jag vill ha det :)
Därmed säger jag godnatt.

~


singing my life with his words.

"Om ni är beredda att förlåta andra, så kommer ni att få förlåtelse."

Ett citat som jag fick idag på en ihoprullad lapp av en kristen man i Kungsan. Det är från Lukasevangeliet i NT... Ganska logiskt, och sant. Ulrika fick ett finare citat, men jag tycker ändå att mitt makes sense!Inget hotell boka idag förresten, men vi har sållat ut ett par från de vi haft som förslag.but I know that heart of life is good.


~


give me some rooibos.


Saker och ting känns bättre nu. Det går rätt bra nu. Jag jobbade hela helgen på NK! Fredag, lördag, söndag! Så himla kul, känns liksom som att jag upprepar mig hela tiden men det är verkligen kul och känns lika skoj att komma till jobbet varje dag! De jag jobbar med är sköna. Tror faktiskt att jag är lyckligast i världen över ens jobb just nu ;)

Idag skulle jag ha träffat Ulrika nu vid 12, men hon har visst fått nåt halvfluss-liknande syndrom som gjorde att vi fick skjuta på vår date till 15.00 ungefär. Då är det tänkt att vi ska fortsätta kolla hotel, förhoppningsvis boka, som vi ska bo på första veckan i Shanghai.

Sitter här med en kopp rooibos cheescake och lakritschokladcolapralin från Chokladfabriken! mums! som M. Montazami hade sagt.
Förresten, alla bilder jag lägger upp är egna foton om inget annat anges. (inte de på kändisar..)

~

"Det var så mörkt..den kvällen jag gick hem. Jag hade hoppats på något, hoppats på något!"

Åh vill tillbaka till Göteborg. där allt helt plötsligt var så enkelt och man kunde glömma allt och alla här hemma.
Just nu känns inget kul och jag vill bara bort. Tror det är en perfekt tid i mitt liv att resa bort, ett år. :)
Fast jo- en sak är kul: jobbet! Det är grymt kul att jobba på NK. Blir helt glad så fort jag kommer  in där. älskar stämningen, dofterna ^_^ ska jobba imorgon med! Yes!

Nu sitter jag här, efter mitt livs mest misslyckade kväll. blir så ledsen när jag känner mig sådär ledsen. :s
Kunde inte gå och lägga mig direkt, satt först på balkongen ett tag. Men där va kallt och det regnade. Orkade bara en halvtimme. Nu dator- kolla bilder.

Håkan Hellström – Känn Ingen Sorg För Mig Göteborg

    


och juste-
Håkan Hellström – Nu Kan Du Få Mig Så Lätt~


Lycka i Göteborg

Det har hänt massa sedan jag skrev sist!
Göteborg-resan var AWESOME!! Jag och Ulrika hann göra massa under det dygn vi var där haha, galet spårat egentligen. Började med att jag missade tunnelbanan och så var man stressad även den morgonen. Allt var i sin ordning alltså :) på tåget började jag med att spilla ut ullans kaffe på mina vita converse (y) sen gick det bara bättre och bättre.
Vi kom in i vårt rum på våning 4 där vi möttes av en svart husvägg 1m från fönstret vilket INTE var vad vi hade betalat för! En gråtandes ulrika och fotograferandes malin tog rullväskan och gick tillbaka till receptionen. Bestämt klagade vi och klargjorde att antingen får vi ett bättre rum eller så checkar vi ut direkt och får $$ tillbaka. Receptionisten tog det allvarligt och i nästa sekund stod vi i vårt nya rum på 19e våningen med utsikt över heela Liseberg + Nya Ullevi. Vi bara hoppade och skrek och skrattade och nu var det istället jag som grät av lycka hahah. I ren lycka skålade vi i vår champagne vi fått på rummet.

     

Sen bar det av till Liseberg: bergodalbanan, flumride, balder, uppskjutet, flumride, flumride, kållerado, 3Dbio, flumride, kanonen, bergodalbanan, flumride och flumride igen kanske? ;) vinna bilar och spela bort massa pengar på onödiga hjul. :)

Middag på treeevlig restaurang sen till Bersan! Där var det drag, en söndag, vi träffade Kjolman och Lilleman som bjöd hem oss på rosé. galet spår därefter.
"vänta VAFAN har du under fotön, eru ceeepe i huvöt ellör?!" haha herregud, göteborgare alltså..

Ah nästa dag mådde vi ju som vi gjorde..inte mycket att berätta egentligen. Den govindas/harekrishna-liknande lunchen gjorde heller inte tillståndet bättre!! uh.

Men men MYCKET lyckad resa och jag vill tillbaka tillbaka tillbaka!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I tisdags var jag som sagt hos Emma och blev sminkad, det var look-alike-tema och jag fick bli P!nk haha.. det var roligt och jag hade galet mycket smink på mig, som sen knappt syns på bild! :o
Hahaha enastående likt resultat!! ;) Nämen Emma är ruskigt duktig på att sminka!! Däremot är väl kanske inte modellande vad jag är skapt för hahah! Har lånat de två bilderna nedan från Emmas blogg!


 mmmmycket smink :)
Adjö.

Gothia Towers

Nä, det är inte namnet på det hotell vi ska bo på i Shanghai första veckan, så långt i planeringen har vi faktiskt inte kommit än. Men vi har som sagt ett par alternativ på bra centrala hotell!

En liten paus från kina- Jag och Ulrika har velat åka till Göteborg jättelänge och vi skulle ha åkt med Louise och Tiffany men planerna blev ändrade och det såg ut att inte bli av någon resa. Men så idag (5:e) bara bestämde vi oss! Så jag bokade en sistaminuten-tågresa till mig och U för imorgon (6:e) ! Haha så nu drar vi och gör götet. Alldeles nyss bokade Ulrika hotel! Gothia Towers blev det! 4-stjärnigt och precis intill Liseberg! Tror det blir toppenbra! :) Ska ta massa bilder.

För övrigt frågade Makeup-Emma mig häromdan igen om jag ville sitta modell för henne. Det gör jag mer än gärna haha, sist va superkul, då fick jag bli Marilyn Monroe! (bild kommer nog upp snart). Den här gången är det look-alike-tema, undrar vem jag får bli :) På tisdag vet jag!

Nu ska jag packa sista!! Som vanligt ute i väldigt god tid ;)

Träffade Ullan efter vi bokat biljetten. Käkade glass och berömde de som sprang Stockholm Marathon! :)


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Taaake my hand and, close your pretty eyes cus it's gonna hurt so much when summer hits
New Nork sky
oh no, it's all done in the mean street"
Jag såg Mando Diao igår på Gröna Lund!! så himla braa ^_^

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

KinaResor

Jag och Ulrika var ju på KinaResor och köpte biljetten, vi tittade samtidigt på förslag till hotell som vi ska bo på under första veckan i Shanghai, innan vi får ta in på Campus. Vi har två bra alternativ som båda ligger centralt och verkar bra. Men jag känner att minst 3-stjärnigt vill man ju ha! Det är Kina!! Allt luktar konstigt och det mesta är väldigt annorlunda från hemma- då måste man ha bra standard på rummet man ska bo på de första 6 dagarna av ett kommande år haha :) oh längtar så!
Så när vi stod där och snackade med Bitte (mycket vänlig, snäll och hjälpsam kvinna!!) så kommer det fram en kille som jobbar där (typ 30) och säger typ "Hej hej, ni ska till Shanghai eller?" Jag och Ulrika blev lite paff först men instämde och samtidigt tyckte jag att jag kände igen honom men hade ingen aning om varfirån. Så säger han "Har vi träffats förut?" Haha jag tyckte hela grejen va jättekonstig först och kunde verkligen inte komma på nån gång vi träffat honom..men precis i den sekunden kom jag på!! Det var en av killarna vi käkade middag med en kväll i Nanjing sommaren 2008 haha! Malou hade några bekanta i Nanjing då så vi mötte upp dem och gick på en Nanjingrestaurang. Vi var även på en jazzklubb i Shanghai med dem. Jag kom tyvärr inte ihåg vad han hette så var tvungen att fråga- Gunnar var det ju! :)

Det var hur som helst värsta kul att träffa honom och han kunde berätta massa om studentlivet i Shanghai och gav oss massa tips om allt möjligt. Men framförallt försäkrade han oss om att allt kommer att gå jättebra och man behöver inte planera allt innan utan istället ta saker som de kommer. Det är oftast då det blir bäst!

Vi fick Gunnars mail, ifall vi undrar något nån gång är det bara att höra av oss! Känns väldigt skönt att ha en sådan kontakt! :D

Blev riktigt sugen på att få åka iväg efter den där dagen..! :)
Nanjing 2008. Killen bredvid Louise är Gunnar. Gunnar kunde berätta att han med blondt krulligt där bredvid Lisa, numera är gift med en kinesiska och bor i en stad en bit utanför Shanghai! :O Jag är glad för hans skull, men hm..så ska inte jag göra. Promise. 

RSS 2.0