China Scholarship Council

 Den här fina hälsningen fick jag vid nyår! :)

¨¨¨Den fina hälsningen följdes av att vi var ute förrgår, för att fira av terminsslutet och alla kinesiskastuderande studenter var färdiga med alla final exams!


Först mötte jag upp Alice, en dansk tjej jag träffade på Halloweenkryssningen i oktober! Hon bor i Danmark men hennes mamma bor och jobbar här så hon åker hit typ 4 gånger om året. Nu var hon här och vi såg till att hänga! Vi hämtade mat och fixade oss hos oss och sen vidare till Narrow Gate där vi mötte upp de andra. Narrow gate är en nyöppnad bar här på vår gata,  Beckham jobbar som bartender!


Efter Narrow blev det M2, slutade i en riktigt skoj klubbkväll!! Braaa musik, bra folk och vi kunde inte dra oss förrän vid 05!

I torsdags snöade det hela dagen!! Till och med vid 05 nästa morgon snöade det, mycket! Måste säga att trots att jag är glad över att få se fallande snö även den här vintern så känns det jobbigt att gå runt i högklackat och nylonisar i snöfall..! Men- vill man vara fin får man lida pin! ;)


Efter M2 (som för övrigt ligger runt hörnet från Ascott hotell, där vi,familjen, bodde!) var det lite velande ute i snön vad vi skulle göra, ingen ville ju åka hem! Slutade med att vissa åkte till Mao och andra hem till Andrés. När jag vid 09 skulle gå hem snöade det fortfarande stort! Inte klokt! Kallt!! :)

 


Igår blev det aldrig-stiga-upp-ur-sängen hela dan typ. Kollade massa Gossip Girl-avsnitt med U och sen till slut pallrade vi oss ut till Walmart så vi hann precis innan stängning vid 22.. :p


Sen när vi kom hem skulle vi ha Skype-date med Louise och Tiffany men smarta som vi var hade vi glömt bort att U inte har Skype på sin dator, och man kan inte ladda ner det här i Kina.. Så det fick bli msn-date istället i skrivande form istället för i tal. :)Nu ska jag strax träffa Alice och vi ska på nån marknad. Sen blir det middag med folk ikväll och sen troligtvis ut!!


Hm, blev ett ruskigt vanligt och ganska så ospännande inlägg det här utan bilder dessutom.. Aja en update i alla fall!! :)^

Bild från Google. Ska försöka få en sånhär liknande kappa uppsydd, kanske en annan färg, men aaah ball modell i övrigt!! :DKommentarer
Postat av: Vivian

hej!

det va ett tag sen eller? asså tror inte att dt e alls vanligt att dte snöar så mkt i shanghai! måste väl vara nåt som händer en gång på många många år! hehe

ser att det är party party som gäller fortfarande :) saknar det så! nu har ni ju en månads lov! vaaa skönt!! har själv börjat plugget, på allvar lixom :p veckan som gått har varit såå mkt nytt!!

aja, vart det än blir, thailand eller malaysia så är det säkert jättefint! avis!

ha det bra!

2011-01-23 @ 21:36:55

Droppa en kommentar här.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0