Mars 13, 2011

Belle (Yhailand), Korean som jag för tillfället glömt namnet på, Kiat (Thailand)!

Hej hej!

Idag var en sån skön dag!! Bästa vädret på länge! Blå himmel och strålande sol, och varmt!
Min poncho som jag annars brukar kunna frysa lite i haha var nästan för varm att ha idag! Var så lycklig över detta vädret :D
Igår fick jag SMS av en kompis Belle, från Thailand, som undrade om jag vill hänga med på brunch idag. Det lät ju mycket trevligt så jag va på. Men det var inte riktigt så ’brunchigt’ som jag är van vid vid det här laget. Haha det visade sig att det inte var någon speciell brunch-buffé eller liknande hon tänkt att vi skulle på utan bara en vanlig kinesisk restaurang vid brunch-tid! :p ganska kul och förvånande men det var hur som helst mycket gott så det blev en bra start på dagen!


Därpå åkte jag hem till Sven och Yohei och pluggade och åt godis (svenskt)!! Det blev över massa från Svens 24årskalas så han sa en dag efter skolan att om jag vill komma o käka godis är jag välkommen. Haha. Idag var perfekt plugg&äta godis-dag kände jag så ett par timmar där blev det. Han hjälpte mig även att äntligen (?) skaffa Twitter. Han är nog lyckligare just nu än vad jag är att jag har ett konto haha.
Direkt twittrade han, både på svenska och kinesiska, om att Shanghaiginger har skaffat Twitter och att alla borde ’adda’!
Tack för det. Och tack för godispluggning!
Sen blev det en vända på gymmet. Sprang i en timme och sen lite maskiner i typ 30 min. SÅå skönt!
Efter det gick jag till kära Ajisen och åt sallad och pork till middag. Mums!!


Utsikt från Svens hem och 23e våningen!Nu sitter jag här och ska strax kolla igenom böckerna en gång till innan jag ska sova. Men måste bara meddela, särskilt till pappa, att det gör superont i min mun då mina visdomständer börjar kika fram. 3-8 och 4-8 eller vad man nu ska säga är det och jag ser till att göra rent noga men det är ändå mycket ömt. Stackars mig va!


Tänkte att jag lägger upp lite fler bilder från allt möjligt som jag tagit med mobilen men glömt att föra över :)
Svens fina tårta som Yohei köpt! Yohei: ”Jag vet inte vad det är för tårta, jag tog bara den största!” Haha :)Jimmy (Sverige), Glad Hiro (Japan), Junhee+Make (Korea), 老板 (Hyresvärden) (Kina). Festfixarna och födelsedagsbarnet själv. div>Sen firade vi Sven lite på självaste födelsedagen den 8e. Lunch på Helens med mig, Evan (USA) och Maria (Ryssland) en ny klasskamrat!


En dag i skolan när vi gick till ”El Mexicano” och åt lunch. Jag fick som alltid annars min mat sist, ca.10 min efter alla andra..så när den väl kom såg det ut såhär.. mmm.

Lunch på Guanghua-trapporna med Laurent (Frankrike), Evan (USA), Sven och Nikolai (Tyskland)Jag och Ulrika träffade Johanna Lidén, vår förra kinesiskalärare på Södra Latin! Hon är nu här på Fudan(!) då hon håller på att forska om en gammal kines och ska skriva en avhandling på detta. I två månader ska hon vara här och har därmed fått ett eget kontor uppe i Guanghua Lou på 29e våningen(!!) och utsikt över Pudong!Jag och Luna (Ukraina) på Helens i fredags!  och nej, jag vet inte heller vad som hände med hennes hudfärg här haha.Jag, Luna, Winson (USA), Ulrika!Jag, Julio (Spanien) och Aoileann (Irland)!
Skylt i French Concession jag såg på väg till frisören!!^


Slut och Kram!Kommentarer
Postat av: Sven Englund

Ja, jag var så lycklig, men vad hände sen liksom?

Och värsta shuai-iga bilden på mig ju, eller jag tyckte det iaf. =)

Kul med bilder iaf, jag tog själv aldrig någon bild på tårtan.

Ses!

2011-03-14 @ 15:42:31
URL: http://svenenglund.se
Postat av: Caroline

Rolig skylt! :)

2011-03-19 @ 01:52:35
URL: http://carolinedahl830514.wordpress.com

Droppa en kommentar här.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0