Fudan NBA

Jag har massa att skriva om och visa er så nu bara öser det in inlägg på bloggen!

Idag efter skolan satt jag och bloggade lite i solen på balkongen 8-)Tack Thomas för kommentaren!! Blev jätteglad :) vad roligt att du läser ibland också! The more läsare the merrier! Och alla borde lämna en liten kommentar efter sig! :) Du frågade när Anton och gänget kommer, jag vet inte!! NÄR KOMMER NI EGENTLIGEN? :)

Jag, Ulrika, Beckham och Luna har börjat spela basket! Eller ja, igår var andra gången! Vår grej är att köra på natten haha sist var det vid 02-tiden och igår vid 24. Båda gångerna har det kommit fram en läskig gubbe och gapat till oss på kinesiska. Vi fattar ingenting haha, sist var Max (Kina) med så han kunde ju prata med honom, men igår var ingen Max där så vi fick klara oss själva på vår lilla kinesiska. Jag fick fram att "hej hej long time no see!!" men han kollade bara surt på mig och fortsatte säga saker surt. Till sist fattade vi och han menade att om 10 minuter måste vi vara härifrån för att det är för sent och att kineserna i deras dorm inte får bli störda av ljud från basketplanen... Undrar vem han är egentligen..han är inte Fudan-stuff iaf!! Aja han ser så läskig ut så man vågar inte direkt argumentera emot...


Den kinesiska frukten som jag fortfarande inte vet namnet på... Med skal ser det ut som en stor såndär gul melon, sen utan skal ser det ut som en apelsin, fast mer ljusgul än orange. Sen det där sista vita "skalet" är så segt, man kan inte bita i det. Det är heller inte meningen, det är nämligen jättebeskt! Uuhh... Utan man bryter en klyfta itu, (den är liksom torr, frukten, så man blir inte alldeles kladdig när man äter den) sen bryter man bort bitar av själva fruktköttet, som är ganska sött och när man biter i det blir det saftigt! mums!
:DIgår hade vi brandövning här på dorm! Kl.20.30 sattes ett larm igång, hela huset släcktes ned, hissarna stängdes av, och alla möttes nere i lobbyn (..det var långt ifrån alla på dorm där) sen gick vi ut tillsammans till baksidan. Där fanns en fet brandvattenslang som några "släckte elden" med (vattnade gräsmattan). Sen tände de eld på två tunnor, så fick de som ville gå fram och testa att släcka med röda brandsläckare! Jag har aldrig provat en sån, jag va astaggat på att prova haha. Det var Beckham, Tobias (Tyskland) och Kiat (Thailand) också så vi bara sprang fram för att få testa haha, vi var de enda :p På 1-2-3 släckte vi tunnorna tillsammans! ;) Det va roligt, och mycket bra att ha testat tror jag.

Mina nya favoriter! Behövde verkligen ett par gosiga sockor att ha på rummet när det är kallt. Observera: "när". Det är nämligen ofta väldigt kallt här inne på kvällarna. Var i en affär och de enda sockorna de hade var sånna här, med en fet nalle-liknande grej där fram. 15 spänn kostade de vilket är himla dyrt för ett par strumpor här, men en stor panda vid vristen är det ju sällan man får på köpet! :)Skinkosten sjöng på sista versen häromdagen. Nästan en månad räckte den. Ruskigt bra 20årspresent, Sara!!Middag hos Jasmine (Filippinerna). Hon och hennes filippinska kompisar hade fixat filippinsk mat!

Haha! Giant-Gilles! (Belgien)Folk (Thailand och Filippinerna), Jasmine (Filippinerna), Jihyun (Korea)
God mat! Det är som en taco! De gör brödet framför en, så säger man vad man vill ha på. Kött/kyckling och vad för grönsaker. Blir ungefär 9, 10Y för en!Så, nu har ni ytteligare lite med koll på mig och mitt liv. Gå nu inte härifrån utan att lämna ett spår!! :)

^

Kommentarer
Postat av: Annika!

Yeeeeesssss!!! Jag är först att kommentera! :D Men det betyder ju också att alla andra kommer läsa min kommentar.... Hmm.... Bäst jag inte skriver något pinsamt då ;)

1, Den där frukten vill jag också smaka! Den verkar jättekonstigt! :D Något för mig!

2, Jippie! Baasskeett! :D Det är niiice! Skit i gubben och spela vidare ;) Du får bli bra så du kan spela med mig när du kommer hem igen! :D

3, Hahahahaha!!! Vilka jäääkla strumpor!!! Tur att dom är varma iaf! Hahaha!

4, Jag var på gymnasiemässan idag. Tror jag har bestämt mig att gå på Kärrtorp. Eller som mamma tycker, Thorildsplan :D

5, Hmm... Har nog ingen femma..? Eller jo! Jag vill skicka mejl till dig! Vilken adress ska jag skicka till?????

6, Japp jag gillar att överdriva med bokstäver och symboler. Det är för att jag alltid är så glad när jag läser och kommenterar din blogg! :D :DPuss :D

2010-11-26 @ 20:46:22
Postat av: mamma

Heej! KUL med nya inlägg! Som jag har väntat!

Se upp för arga kineser,vilken stackars sate får höra basketbollar dunsa natten lång.Som mother mother förstår jag att kinesen är jättearg på Er! Tur att Du är varm om fötterna,verkligen "fina"strumpor.

Vilken annorlunda frukt, hur upptäckte Du den?

Hur smakade det "fillipinska köket"? Kul att bli bjuden:)

Brandövning; btw har Du hört om en läskig brand i ett höghus i SH nyligen?Byggställningar made of bamboo!

Fin bild på "taco brödet":)

2010-11-26 @ 22:31:30
Postat av: Anton

Heeej!! :) vi åkte till bejing, tänkte va här två nätter till typ.. Se muren och förbjudna staden, du har väll säkert vart här men det verkar ju va fett bra shopping, kanske är lika bra/ bättre i Shanghai men vi ska nog shoppa lite här också.. Sen tr vi snabbtåget till Shanghai ;) så kanske kommer på tisdag eller onsdag.. :) Kraaam

2010-11-27 @ 14:09:56
Postat av: Oliver

Lamna ett spar sager du.. Det ar det jag gor bast! Hah! Jag ar hemskt ledsen men jag kan inte lagga till svenskt tangentbord pa de har datorerna, allt ar ju pa kinesiska... Ang. frukten sa kanske det ar Pomelo du menar: http://sv.wikipedia.org/wiki/Pomelo

Jag tror vi kommer ner den 1 december. Vi ar for narvarande i Peking och har en del kvar att se men det kommer aga att traffa er! Dessutom ar jag taggad pa att spela lite basket for vi har blivit markbart tjockare pa den har resan, till och med Anton..! Vi ses snart, pussar och kramar!

2010-11-27 @ 14:11:11
Postat av: malin a

åh ser gott ut. helt sjukt att allt är så billigt :O blir lite avundsjuk. ska nog ta och åka till kina någon gång, verkar riktigt coolt =)

2010-11-27 @ 17:03:00
Postat av: Vivian

hmm.... e inte det där pomelo?? asså kinesisk grapefruit lixom :p 柚子 om det hjälper? uttalas youzi....stämmer det?

2010-11-27 @ 20:22:37
Postat av: Sara

Hahah vilket roligt inlägg!! Haha "long time no see" :D :D :D hahah han lär ju bara blivit ännu argare!! :P hahaha BÄSTA strumporna!!! Vill också ha med pandor på! Det e ju JAG som e pandan ;) typiskt med skinkosten! Men nu är det ju typ bara 20dagar kvar till vi kommer!! :O :D :D hahaha så kul!!

----__^^ GRÄP!

2010-11-28 @ 12:30:28
Postat av: Bojan!

MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA! MALIN E PANDA!

2010-12-01 @ 22:56:30

Droppa en kommentar här.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0