@StarbucksAnlände för någon timme sedan till Starbucks för en heldag med plugg. Ulrika fann förra veckan en ny favorit-buck nära Nanjing Lu.
Trevlig personal, soft musik och så hr vi konstaterat att det bara är snygga som hänger på det här Starbucks’et!! Galet. Varenda kille som kommer in typ.
Sen har de någon grej för sig här att hitta på nya kombinationer för kaffe/ te sen får man små smakprov!!
Nyss kom 服务员 med en liten kopp cappucino-tea och tuna-bread! :D mums och se så glad jag blev!Är för övrigt så himla glad över att familjen kom hem bra, förstår att det var en jobbig resa men oh så skönt att allt gick bra.
Bästa bilden!! Synd bara att pappan saknas på den..!! :D^

Kommentarer
Postat av: Pappa

Jaha så var man tillbaks i Bullshit City igen då. Blivit en vanlig pappa igen ist för en Baba i Kina. Saknar Dig förstås och den enkla kontakten. Men nu får det bli Web-baserad kontakt igen. VILKA dagar vi hade tillsammans i Shanghai! Minnen för livet:):)Graham och Ringo hälsar att Du och Ulrika är välkomna när som helst. G menar att Vietnam är ett perfekt resmål under lovet. Maila honom och få tips och råd! Såg Du JÄTTE-FOPPAN på The Peak? Vi nästan dog av skratt när vi fick låna den från en skoaffär för att fota :O Lycka till på provet i morgon så hörs vi snart igen.

Kramar i massor

2011-01-16 @ 12:44:08

Droppa en kommentar här.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0